Fort Lauderdale

USA’s  Venedig med over 450 km kanaler.  Kun 35 nord for Miami Her bor ca. 170.000 mennesker, og besøges hvert år af over 7,5 millioner turister, som kommer for at opleve stemningen, og nyde de 3.000 solskinstimer, som Fort Lauderdale hvert år byder på. fort-lauderdale-florida-strandByen har sin egen lufthavn  (Fort Lauderdale-Hollywood Internationale  Lufthavn). Fort Lauderdale var før kendt som en badeby, men er i dag også et populært rejsemål for den kvalitetsbevidste turist. Her finder du er stort udvalg af luksusbutikker, gode restauranter, kunstgallerier. Et andet must som turist, er at tage med en tur rundt i kanalerne. Her ligger der virkelig store huse, og mange kendte bor i byen. Også her vil I opleve de store krydstogtsskibe som ligger til kaj her.

Las Olas Boulevard LasOlasBoulevardLas Olas Boulevard er byens hovedgade, med masser af internationale kunstgallerier, butikker, restauranter, og  spa’s. Ved  Las Olas riverfront finder du den palmeklædte strandpromenade. Her er masser af liv både om dagen, men absolut også om aftenen, hvor stemningen minder meget om den man ser på Ocean Drive i Miami.

Golf
Med over 40 golfbaner i området omkring Fort Lauderdale, også yndet mål for golfspilleren.
Du finder bl.a.: Grande Oaks Golf Resort, Heron Bay Golf Club og Jacaranda Golf Club

Shopping
Der er rig mulighed for at få stillet shopping lysten. Du finder bade det store outletcenter Sawgrass Mills med over 300 butikker, og restauranter, men også centeret  Galleria hvor du finder både stormagasinet Dillard’s, og butikker som Apple Store, Louis Vuitton

Mad & Drikke
Ta’ en vandtaxi ud og prøv en af restauranterne, som ligger langs kanalerne, eller spis hos en af de hyggelige restauranter langt Las Olas Riverside. Eller er man blot lidt lækkersulten (og ikke på slankekur), så besøg kæden The Cheesecake Factory’s restaurant på Las Olas Boulevard. 

Andre seværdigheder:
For Lauderdale Antique Car Museum
Fort Lauderdale International Boat Show (Vinterhalvåret)

Sammenlign priser på hoteller i Fort Lauderdale

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>