Hoteller – Orlando

Westgate Lakes Resort & Spa
10000 Turkey Lake Rd.
Orlando, Florida 32819
Telefon: (866) 499-9080

westgateresortPool

Westgate Lakes Resort & Spa

Nyd udsigten ud over søerne, og bo i dette 1990 værelsers resort, som er beliggende få minutter fra Disney World, Wet N’ Wild, Universal Studios.
På resortet finder du en lille deli, en cafe, og restauranten Westgate Smokehouse Grill.


Der er desuden 7 forskellige pool-områder, som alle har spa. Eller er du til den lidt mere aktive ferie, findes der både tennisbaner, samt motionscenter.

I gåafstand finder du også International Drive, hvor der er fyldt med restauranter, forlystelser. Prøv f.eks. en ægte amerikansk minigolf-bane, som der ligger nogle stykker af hele vejen langs International Drive. Vi har selv spillet nogle gange på denne Congo River Golf.

Westgate Lakes

Westgate Lakes Resort & Spa

Prisen på en overnatning er ca. 100 $ (dog uden morgenmad)

 

Hilton Grand Vacations Suites on International Drive
8122 Arrezzo Way
Orlando, Florida, 32821
Telefon: 407-465-2600

Som nærmeste nabo til Orlando Premium Outlet (Vineland Ave.), har dette hotel den perfekte placering hvis ferien både står på shopping, og på afslapning.

hiltonInternationaldrive

Hilton Grand Vacations Suites på International Drive

Hotellet ligger kun 20 km fra Orlando’s internationale lufthavn, og få minutter fra de 7 store forlystelsparker i Orlando.
Der findes 2 store pool-områder, hvoraf det ene er med børneområde. Hotellet har 720 værelser af høj standard, motionscenter, basketbane, 2 restauranter, samt poolbar. Vi har boet på hotellet midt i højsesonen, og aligevel var der masser af plads rundt på de forskellige områder.

Hilton Grand Vacations Suites på International Drive

Hilton Grand Vacations Suites på International Drive

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>