Orlando

International Drive (I-Drive)

Her er området hvor det hele sker, og er turistgade nr. 1 i Orlando.
Lige ved de 6 store forlystelsesparker  SeaWorld, Discovery Cove, Aquatica SeaWorld’s Waterpark, Wet ‘n Wild, Universal Studios og Islands of Adventure.

Der er over 100 hoteller i området, med mere en 40.000 værelser. Over 150 restauranter, og 2 store factory outlets , kongrescenter, og alt hvad Orlando’s 52 millioner årlige turister ellers har brug for.

Hoteller – International Drive

Mange vælger at bo på de store hoteller i Disney eller Universal parkerne. Personligt plejer vi at bo på et af hotellerne omkring International Drive. Man er kun få minutter fra parkerne, og flere af hotellerne har gratis shuttle-busser  til parkerne.

Vi har selv boet på disse hoteller i området: Wyndham med 613 værelser beliggende mig på I-Drive. Et rimelig hotel til prisen, i gå afstand til de fleste ting.

Wyndham Orlando - International Drive

Wyndham Orlando – International Drive

Rosen Shingle Creek – Kæmpe golf-hotel med over 1.500 værelser beliggende få kilometer fra I-Drive.

Hilton Grand Vacations Suites International Drive – Lækkert hotel med den ene af I-Drive’s Premium Outlets som nærmeste nabo.

Restauranter – International Drive

Der er masser af mulighed for at stille sulten her. Har man lyst til en god amerikansk steak, vil jeg anbefale et besøg hos enten Wild Jack’s Steak & BBQ, eller hos Longhorn Steakhouse.

Og skal den stå på fastfood, så finder man også verdens største underholdnings McDonald’s. Som dog er placeret mellem en større arkade af spillemaskiner, og udbuddet af mad, er også meget anderledes end man normalt ser på McDonald’s.

Man har heller ikke oplevet USA, før man har besøgt en af de populære TGI Fridays (Thank God It’s Friday) restauranter. Her kan man opleve både  ‘Martini-wednesdays’ og ‘Jack Daniels-steaks’

Seværdigheder – International Drive

Prøv en af de mange mini golf baner som ligger her. Enten hos Volcano Island, Pirate’s Cove, eller Congo River Golf, som alle lavet efter alle kunstens regler, og er virkelig underholdning for hele familen.

Congo River Golf - Orlando

Congo River Golf – Orlando

Medieval Times – Dinner Show & Tournamaent. Prøv et af disse populære shows, mens I nyder jeres mad. Husk dog at bestille billetter i god tid.

WonderWorks – En af de mest spændende bygninger på International Drive, er Wonderworks. Et indendørs forlystelsescenter, som er bygget på i et hus, som er vendt på hovedet. Over 3000 m2. aktiviteter for børn i alle aldre.

Wonderworks - International Drive

Wonderworks – International Drive

Ripley’s Believe It or Not! – attraktionen som man også kender fra København. Her kan hele familien sagtens bruge nogle timer, på at se de både underholdende og lærerige ting

Ripley's Believe It & Not !

Ripley’s Believe It & Not !

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>