Shopping

 

Rent paradis for den shopping lystne…

Over hele Florida finder du store indkøbscentre (malls).

Simon Premium Outlets er af udbydere af factory Outlets i hele USA, og specielt på østkysten. Alene i Florida har de 8 store outlets, hvoraf de 3 er placeret i Orlando. Tæt på de store forlystelsesparker som Disney World, Universal Studios osv.

Her er masser af muligheder for at gøre en god handel, da mange mærkevarer sælges med rabatter på op til 30-80%.

Det er meget forskelligt hvilke butikker som findes i de forskellige centre, så brug derfor linkene på siden herunder, til at finde butiksoversigten.

Dog finder man ofte brands som Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Levi’s, Nike Factory Store, Sunglass Hut osv. i de fleste centre.
Men også de mere luksuriøse mærker som Fendi, Hugo Boss, Prada, Burberry findes i Premium Outlet Vineland Ave.

I kan sagtens få en hel dag til at gå derude. Og sulten melder sig, er der altid er større ”Food Court” som indeholder en lang række fastfood-restauranter, som Pizza Hut, Panda Express, Burger King osv.

Hvis I har planer om at besøge et af Premium Outlets centre, vil jeg anbefale at man opretter sig som VIP på deres side (det er helt gratis). Så har man mulighed for at udskrive et VIP couponhæfte til det center man ønsker. På siden findes også tidbegrænsede tilbud til de forskellige butikker.
Det kunne være 30% på alle køb over 75$.

I kan gratis tilmelde jer  Premium Outlet VIP her:
https://www.premiumoutlets.com/vip/register.asp

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>